Avaliações de Deurali Restaurant Heiloo

Avaliações recentes

5.0
Inge
18 maio 2024

Lekker en kwalitatief goed eten!😋

Dennis
17 maio 2024
dirkson
9 maio 2024
A.M. de Boer
23 abril 2024

Heerlijk eten dat op tijd werd gebracht!

Arjen
21 abril 2024
Yves
6 abril 2024
W.W.Thumann
12 março 2024

Ik refereer aan een eerdere reservering in Februari dit jaar. Door nare omstandigheden die U ervoer kwamen wij voor een gesloten deur. Ik heb U mijn excuses aangeboden voor mijn wat agressieve e-mail. Ik ga zeker in de nabije toekomst bij U reserveren. Het bestelde was heerlijk en mijn complimenten voor de snelle bezorging en de kwaliteit. Met vriendelijke groet, W.W. Thumann die door

Martin
1 março 2024

Heel lekker, goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Top dus!

Ruth Visser
1 março 2024

Behalve het Naan brood(dat was echt niet lekker) , was alles fantastisch!

Dokter Robert
24 fevereiro 2024
Anna
24 fevereiro 2024

Heel lekker smaken. Veel gambas. Lekker pitting. Snel geleverd.

NK
18 fevereiro 2024

Het was weer heerlijk. Butter chicken , gebakken rijst, naan, papadums en nog wat lekkere hapjes vooraf.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elise
14 fevereiro 2024

Altijd ontzettend smaakvol!! Aanrader.

A Azevedo
14 fevereiro 2024
Eva
13 fevereiro 2024

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Bezorging was snel!

Kelly
10 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten!

Paul
4 fevereiro 2024

Eten is top! Vers bereid en met veel smaak en zorg gemaakt! Heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura
28 janeiro 2024

Heerlijk gegeten. Online besteld en werd netjes bezorgd. Smaakvol!

Lin
19 janeiro 2024

Heerlijk en vers, snelle service. Aanrader 👍🏻

Renate
18 janeiro 2024
Marc Moerkerken
2 janeiro 2024
Jim
25 dezembro 2023
Bert-Jan
25 dezembro 2023

Smaakvol (heerlijk kruidig) en grote porties. Bestelling was keurig op tijd bezorgd. Een aanrader.

WGW VAN GINKEL
7 dezembro 2023

Prachtig Nepalees-Indiaas eten, authentiek en zeer smaakvol. Krurige bezorging ondanks het koude natte winterweer!

Ron
3 dezembro 2023

Heerlijke gerechten, altijd vriendelijke sfeer.

Patrick de Winter
1 dezembro 2023
allard lamain
22 novembro 2023

Lamb madras was erg lekker, goede kwaliteit lam en goed op smaak. Hoeveelheid was goed. Rijst: goede droge korrel maar weinig smaak. Naan mag wat luchtiger. Ik heb afgehaald: was op tijd klaar en personeel aardig. Conclusie: voor herhaling vatbaar en ik zou dit restaurant zeker aanraden.

Mig
15 novembro 2023

Echt heerlijk!! Bijzondere, intense smaken die je thuis niet kan evenaren.

Mevr van de Poll
12 novembro 2023

Heerlijk smaakvol eten. Bezorging iets wat later, begteep dat het druk was. We hebben genoten van het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul Coebergh
12 novembro 2023

Snel gereed Erg kekker Met zirg bereid

Matthijs
8 novembro 2023

Prima gegeten, bezorging top!

Shanna Leegwater-Dijkstra
6 novembro 2023

Zoals altijd weer heerlijk. Wat misschien wel goed is om te vermelden is het aantal of gewicht van een artikel, zodat je beter kan inschatten hoeveel je nodig hebt voor het aantal personen waar je mee eet. Nu doe ik altijd maar wat en het komt altijd op, maar soms wil je een beetje beter inschatten hoeveel alles is. Maar alles was qua smaak echt top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elly Meriwani
3 novembro 2023

veel, lekker.

B. boonstra
2 novembro 2023

Heerlijk eten, voor ons 3 teveel rijst, verder prima in proportie. 5 euro plastic toeslag vind ik wel veel, misschien een mogelijkheid bieden om zelf bakken mee te nemen?

Willy
25 outubro 2023

Smakelijke gerechten, een aanrader

Croese
23 outubro 2023

Het verbeter punten is dat we om half7 eten zouden krijgen, maar we kregen het pas om 7uur bezorging maar 1 ster maar het eten de kwaliteit was lekker alleen voor de butter chicken is de prijs best prijzig. Veder was het eten top het smaakte super!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
16 outubro 2023

We bestellen hier bijna elke week.. Het is ontzettend lekker en ze zijn altijd netjes op tijd met het bezorgen.

Marcel
16 outubro 2023

Kwaliteit prima. De bezorging liet wat te wensen over. 45 minuten later als afgesproken. Wel keurig een telefoontje ontvangen met excuses binnen de 45 minuten. Kan gebeuren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
2 outubro 2023

Erg lekker! Ik kan dit restaurant aan iedereen aanraden.

Dekker
29 setembro 2023

Ontzettend lekker en smaakvol!!

Daniel
28 agosto 2023

Zeer tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnoud
20 agosto 2023

Heerlijk gegeten (o.a. vegetarian korma, paneer massala & lamb tikka massala) en het eten werd op tijd gebracht

Miris Reuver
19 agosto 2023

Heerlijk en gevarieerd gegeten. Bezorging was een halfuur eerder dan verwacht wat fijn was. Het eten smaakt in het restaurant altijd beter dan bezorgd, maar dat is logisch.

Annemieke van de Graaf
11 agosto 2023

Prima zoals altijd (de porties mogen iets groter). Maar als ik om 19:30 vraag te bezorgen, dan is 19:00 erg vroeg. Gelukkig kwam ik net aanlopen toen de bezorger er al was. Maar voor hetzelfde geldt zou ik pas op de gevraagde bezorgtijden thuis zijn. Krijg ik dan koud eten, of maken jullie het dan opnieuw?

Hofland
7 agosto 2023

Lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margriet
6 agosto 2023

Altijd goed!

Willy
5 agosto 2023

Fraai ogende gerechten, goed op temperatuur, verrukkelijk om op te eten met een voldaan gevoel

Maria Pio
30 julho 2023

Zo verrukkelijk lekker gegeten bij Deurali take away! Onze warme dank voor een fantastische dinner en perfecte bezorging! We blijven terug komen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yasar
29 julho 2023

Was lekker!

Geralda
28 julho 2023

Eten was heerlijk. Alle gerechten smaken anders. Wij blijven hier eten bestellen. Heel goed.

Chantal
25 julho 2023

Eten was als altijd heerlijk, wachttijd voor de vakantieperiode wat langer dan in had verwacht.

Maarten
15 julho 2023
Suzanne
14 julho 2023
Frans
10 julho 2023

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maarten
25 junho 2023

snel en goed warm. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

Òscar Vilaplana
25 junho 2023

Erg lekker!

Thijs
19 junho 2023
Bernadette
18 junho 2023

Voor de tweede keer besteld.

Ger
17 junho 2023

Heerlijk gerechten, bezorgd op tijd. Heel tevreden.

Bernadette
17 junho 2023

Hier gaan we het zeker nog vaker laten bezorgen.

Thomas
14 junho 2023
Arnoud
10 junho 2023

Lekker gegeten en heel snel bezorgd!

Marijke Hanraads
4 junho 2023

Heerlijk!!

V. van den Broek
28 maio 2023

De eerste keer dat ik bestelde bij Deurali. Ben zeer tevreden. Zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen. Heerlijk van smaak en op goede temperatuur.

Caroline
28 maio 2023

Heerlijk gegeten!

Maaike
26 maio 2023

Heerlijk eten, supersnelle service. Echt een aanrader!

Anon
24 maio 2023
Inge Dekkee
15 maio 2023

Zoals we gewend zijn waren alle gerechten heerlijk. Bezorging keurig volgens afspraak!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boukje
7 maio 2023
Marieke Walter
26 abril 2023

Keurig op tijd stond het eten klaar (afhalen) en alles was smaakvol en goed.

Jerry
13 abril 2023
Jaap Kersten
11 abril 2023

Eten van Deurali is altijd een feest, echt heerlijk! Bezorging ook nog eens ruim sneller dan aangegeven, dus dat was een welkome verrassing

Margriet
30 março 2023

Altijd ontzettend lekker eten, op tijd klaar en met een glimlach!

Angela
29 março 2023
Jasper Scholten
26 março 2023

Echt geweldig eten! Zelden zoveel smaak en liefde in mn eten geproefd.

Frank
25 março 2023

De bestelling was exact optijd klaar, goed warm verpakt en het belangrijkste natuurlijk dat we heerlijk hebben gegeten. Hopelijk snel weer eens.

Laura
21 março 2023

Super lekker!

Alex
13 março 2023

Het eten is echt ontzettend lekker. Heb hier al meerdere keren besteld en ga dit zeker blijven doen! Aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick
4 março 2023

Lekker eten

Evelien
1 março 2023
ronald
19 fevereiro 2023

Prima gegeten.

Nicolette
17 fevereiro 2023

Heerlijk eten weer, kan het iedereen aanraden! Ook de bezorging stipt op tijd.

Prins family
17 fevereiro 2023

Goede kwaliteit Indiaas eten, bezorgen tot 22 uur. Dat is fijn dan kunnen we na ons werk nog rustig bestellen. Heerlijk eten na een lange drukke werkdag. Een aanrader!

Janette
12 fevereiro 2023

Het eten smaakte heerlijk. Voor ieder wat wils. De bezorging was ook prima voor elkaar. Tot de volgende keer

Jolanda
5 fevereiro 2023

Afhaal: goed warm. Zeer smakelijk. Hoeveelheid precies voldoende.

Frans
5 fevereiro 2023

Heerlijk gegeten, vooraf besteld om af te halen, eten was toen bijna klaar en was keurig verpakt. Misschien een tip om de pittigheid van de gerechten aan te geven bij de verschillende keuzes.

Pieter
27 janeiro 2023

Wat een geweldige ervaring elke keer weer als we bij Deurali bestellen. Smaken die nooit vervelen en waardoor je altijd 3x opschept.

Greet
18 janeiro 2023

Heerlijk! Ruim voldoende maar vooral: de smaken… super vers en heerlijke kruiden. Elke keer weer is het top!

Beto Brito
12 janeiro 2023
Mig
9 janeiro 2023

Echt kwaliteit! Krachtige smaak.

Thijs
6 janeiro 2023

Altijd echt lekker eten! Maakt niet uit wat we bestellen. Top!

Judith
29 dezembro 2022

Heerlijk gegeten, heel smaakvol, vriendelijke bezorger

Pronk
27 dezembro 2022
Lukas
26 dezembro 2022

Lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Teekens
20 dezembro 2022

Deurali maakt heerlijke gerechten met allemaal een unieke smaakbeleving. Het is altijd een feest om hier te bestellen. Hun snelle service en vooral het vriendelijke personeel maakt de beleving helemaal compleet

Annemieke
17 dezembro 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Bestellen via de website en dan op een gekozen tijd ophalen werkt prima. Lieve mensen daar.