Reviews from Deurali Restaurant Heiloo

Recent reviews

5.0
Jasper Scholten
Today

Echt geweldig eten! Zelden zoveel smaak en liefde in mn eten geproefd.

Frank
Yesterday

De bestelling was exact optijd klaar, goed warm verpakt en het belangrijkste natuurlijk dat we heerlijk hebben gegeten. Hopelijk snel weer eens.

Laura
21 March 2023

Super lekker!

Alex
13 March 2023

Het eten is echt ontzettend lekker. Heb hier al meerdere keren besteld en ga dit zeker blijven doen! Aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nick
4 March 2023

Lekker eten

Evelien
1 March 2023
ronald
19 February 2023

Prima gegeten.

Nicolette
17 February 2023

Heerlijk eten weer, kan het iedereen aanraden! Ook de bezorging stipt op tijd.

Prins family
17 February 2023

Goede kwaliteit Indiaas eten, bezorgen tot 22 uur. Dat is fijn dan kunnen we na ons werk nog rustig bestellen. Heerlijk eten na een lange drukke werkdag. Een aanrader!

Janette
12 February 2023

Het eten smaakte heerlijk. Voor ieder wat wils. De bezorging was ook prima voor elkaar. Tot de volgende keer

Jolanda
5 February 2023

Afhaal: goed warm. Zeer smakelijk. Hoeveelheid precies voldoende.

Frans
5 February 2023

Heerlijk gegeten, vooraf besteld om af te halen, eten was toen bijna klaar en was keurig verpakt. Misschien een tip om de pittigheid van de gerechten aan te geven bij de verschillende keuzes.

Pieter
27 January 2023

Wat een geweldige ervaring elke keer weer als we bij Deurali bestellen. Smaken die nooit vervelen en waardoor je altijd 3x opschept.

Greet
18 January 2023

Heerlijk! Ruim voldoende maar vooral: de smakenā€¦ super vers en heerlijke kruiden. Elke keer weer is het top!

Beto Brito
12 January 2023
Mig
9 January 2023

Echt kwaliteit! Krachtige smaak.

Thijs
6 January 2023

Altijd echt lekker eten! Maakt niet uit wat we bestellen. Top!

Judith
29 December 2022

Heerlijk gegeten, heel smaakvol, vriendelijke bezorger

Pronk
27 December 2022
Lukas
26 December 2022

Lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Teekens
20 December 2022

Deurali maakt heerlijke gerechten met allemaal een unieke smaakbeleving. Het is altijd een feest om hier te bestellen. Hun snelle service en vooral het vriendelijke personeel maakt de beleving helemaal compleet

Annemieke
17 December 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Bestellen via de website en dan op een gekozen tijd ophalen werkt prima. Lieve mensen daar.