Reviews from Deurali Restaurant Heiloo

Recent reviews

5.0
Daniel
28 August 2023

Zeer tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnoud
20 August 2023

Heerlijk gegeten (o.a. vegetarian korma, paneer massala & lamb tikka massala) en het eten werd op tijd gebracht

Miris Reuver
19 August 2023

Heerlijk en gevarieerd gegeten. Bezorging was een halfuur eerder dan verwacht wat fijn was. Het eten smaakt in het restaurant altijd beter dan bezorgd, maar dat is logisch.

Annemieke van de Graaf
11 August 2023

Prima zoals altijd (de porties mogen iets groter). Maar als ik om 19:30 vraag te bezorgen, dan is 19:00 erg vroeg. Gelukkig kwam ik net aanlopen toen de bezorger er al was. Maar voor hetzelfde geldt zou ik pas op de gevraagde bezorgtijden thuis zijn. Krijg ik dan koud eten, of maken jullie het dan opnieuw?

Hofland
7 August 2023

Lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margriet
6 August 2023

Altijd goed!

Willy
5 August 2023

Fraai ogende gerechten, goed op temperatuur, verrukkelijk om op te eten met een voldaan gevoel

Maria Pio
30 July 2023

Zo verrukkelijk lekker gegeten bij Deurali take away! Onze warme dank voor een fantastische dinner en perfecte bezorging! We blijven terug komen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yasar
29 July 2023

Was lekker!

Geralda
28 July 2023

Eten was heerlijk. Alle gerechten smaken anders. Wij blijven hier eten bestellen. Heel goed.

Chantal
25 July 2023

Eten was als altijd heerlijk, wachttijd voor de vakantieperiode wat langer dan in had verwacht.

Maarten
15 July 2023
Suzanne
14 July 2023
Frans
10 July 2023

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten
25 June 2023

snel en goed warm. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

ƒscar Vilaplana
25 June 2023

Erg lekker!

Thijs
19 June 2023
Bernadette
18 June 2023

Voor de tweede keer besteld.

Ger
17 June 2023

Heerlijk gerechten, bezorgd op tijd. Heel tevreden.

Bernadette
17 June 2023

Hier gaan we het zeker nog vaker laten bezorgen.

Thomas
14 June 2023
Arnoud
10 June 2023

Lekker gegeten en heel snel bezorgd!

Marijke Hanraads
4 June 2023

Heerlijk!!

V. van den Broek
28 May 2023

De eerste keer dat ik bestelde bij Deurali. Ben zeer tevreden. Zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen. Heerlijk van smaak en op goede temperatuur.

Caroline
28 May 2023

Heerlijk gegeten!

Maaike
26 May 2023

Heerlijk eten, supersnelle service. Echt een aanrader!

Anon
24 May 2023
Inge Dekkee
15 May 2023

Zoals we gewend zijn waren alle gerechten heerlijk. Bezorging keurig volgens afspraak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boukje
7 May 2023
Marieke Walter
26 April 2023

Keurig op tijd stond het eten klaar (afhalen) en alles was smaakvol en goed.

Jerry
13 April 2023
Jaap Kersten
11 April 2023

Eten van Deurali is altijd een feest, echt heerlijk! Bezorging ook nog eens ruim sneller dan aangegeven, dus dat was een welkome verrassing

Margriet
30 March 2023

Altijd ontzettend lekker eten, op tijd klaar en met een glimlach!

Angela
29 March 2023
Jasper Scholten
26 March 2023

Echt geweldig eten! Zelden zoveel smaak en liefde in mn eten geproefd.

Frank
25 March 2023

De bestelling was exact optijd klaar, goed warm verpakt en het belangrijkste natuurlijk dat we heerlijk hebben gegeten. Hopelijk snel weer eens.

Laura
21 March 2023

Super lekker!

Alex
13 March 2023

Het eten is echt ontzettend lekker. Heb hier al meerdere keren besteld en ga dit zeker blijven doen! Aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nick
4 March 2023

Lekker eten

Evelien
1 March 2023
ronald
19 February 2023

Prima gegeten.

Nicolette
17 February 2023

Heerlijk eten weer, kan het iedereen aanraden! Ook de bezorging stipt op tijd.

Prins family
17 February 2023

Goede kwaliteit Indiaas eten, bezorgen tot 22 uur. Dat is fijn dan kunnen we na ons werk nog rustig bestellen. Heerlijk eten na een lange drukke werkdag. Een aanrader!

Janette
12 February 2023

Het eten smaakte heerlijk. Voor ieder wat wils. De bezorging was ook prima voor elkaar. Tot de volgende keer

Jolanda
5 February 2023

Afhaal: goed warm. Zeer smakelijk. Hoeveelheid precies voldoende.

Frans
5 February 2023

Heerlijk gegeten, vooraf besteld om af te halen, eten was toen bijna klaar en was keurig verpakt. Misschien een tip om de pittigheid van de gerechten aan te geven bij de verschillende keuzes.

Pieter
27 January 2023

Wat een geweldige ervaring elke keer weer als we bij Deurali bestellen. Smaken die nooit vervelen en waardoor je altijd 3x opschept.

Greet
18 January 2023

Heerlijk! Ruim voldoende maar vooral: de smakenā€¦ super vers en heerlijke kruiden. Elke keer weer is het top!

Beto Brito
12 January 2023
Mig
9 January 2023

Echt kwaliteit! Krachtige smaak.

Thijs
6 January 2023

Altijd echt lekker eten! Maakt niet uit wat we bestellen. Top!

Judith
29 December 2022

Heerlijk gegeten, heel smaakvol, vriendelijke bezorger

Pronk
27 December 2022
Lukas
26 December 2022

Lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Teekens
20 December 2022

Deurali maakt heerlijke gerechten met allemaal een unieke smaakbeleving. Het is altijd een feest om hier te bestellen. Hun snelle service en vooral het vriendelijke personeel maakt de beleving helemaal compleet

Annemieke
17 December 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Bestellen via de website en dan op een gekozen tijd ophalen werkt prima. Lieve mensen daar.